Op 12 september 2010 organiseerde Samba Bateria Aventurado i.s.m. GHW (Gezamenlijke Horeca Wilheminaplein) en Pura Salsa Productions weer voor de 10e keer het spectaculaire Brazilian Rythm & Dance Festival Torneio do Samba.

De weergoden waren ons niet goed gezind maar later in de middag kwam toch de Eindhovense zon de Braziliaanse klanken vergezellen.

Tijdens deze swingende Braziliaanse middag/ -avond, die gratis toegankelijk was voor publiek kwamen de werelden van de Salsa en Samba samen.

Er werden Salsa workshops gegeven, demonstraties Samba Aerobic en Capoeira (spectaculaire mix van vechtsport en dans).

Een zestal semi-professionele Sambabands verzorgden de livemuziek waaronder Bloco Barulho, Os Malandros, A Batucada, Zona Tormenta, Obras de Lota en natuurlijk Samba Bateria Aventurado met haar danseressen.

In de 'stralende' zon werd er door de kinderen een optreden gegeven met eigengemaakte instrumenten, strak begeleid door de collegae van Bloco Barulho.

Afsluitend werd er een afterparty gehouden met DJ Incognito, een begrip in de Salsawereld.

Samba Bateria Aventurado kan terugkijken op een succesvol Torneio do Samba 2010 en gaat alweer starten met de 11e editie, welke gehouden zal worden in 2011.

Foto's van Torneio do Samba - 2007

Poster van Torneio do Samba - 2008

Foto's van Torneio do Samba - 2008

Poster van Torneio do Samba - 2010

Foto's van Torneio do Samba - 2010

Foto's van Torneio do Samba - 2011

Vind ons ook op...

Facebook   Youtube kanaal   Twitter   Contact opnemen via email

Uit het album...


Willekeurig lid