Een zinderend optreden samen met de danseressen, zo begon onze carnaval dit jaar.Tijdens het Vudel Koningsfeest in de feesttent op industrieterrein de Amert in Veghel hebben we ons beste beentje voorgezet. Voor een paar leden was het deze avond hun debuut. Na het optreden zijn we in de feesttent gebleven en hebben we een gezellig feestje gebouwd.

Ook de zondag hebben we in Veghel doorgebracht. Even dachten we dat het weer om zou slaan, maar ook hier weer Carnaval del Rio in de Molenstraat. Een bezoek aan de Stapperij later op de dag als afsluiting waar we gezellig muziek gemaakt hebben en onze hongerige magen gevuld werden. En weer een debuut optreden van een nieuw lid. Tijdens de carnaval hebben we ons nieuwe muziekstuk gepresenteerd "De Camelio" Een geweldig lekker swingend nummer.

Maandag was onze traditionele uitstap in Eindhoven. Veel getrommel en veel leut. Optredens op de Markt en het Stratums Eind waar volop meegedanst werd door het opgezweepte publiek. Op tijd een keer pauze zodat we onze dorst konden lessen en onze honger konden verdrijven met een vette hap of lekker wokken !

Tijdens de carnavalsdagen zijn we dit jaar onder de hoede van Mayke geweest. Ze heeft ons goed bij elkaar gehouden een hele klus in alle drukte. Applausje voor Mayke onze lijder tijdens de carnaval.

Nu weer allemaal herstellen van een lang zwaar weekend en morgen gezond weer op :-)

CARNAVAL, FIJNFISJENIE!
Foto's van Carnaval - 2010
Foto's van Carnaval - 2009
Groepsfoto Aventurado Carnaval 2008
Foto's van Carnaval - 2008
Video's van Carnaval - 2008

 

Vind ons ook op...

Facebook   Youtube kanaal   Twitter   Contact opnemen via email

Uit het album...


Willekeurig lid