Mark van den Broek

Mark van den Broek Ook ik ben door Sylvia en Petra besmet met het Sambavirus. Het blijft geweldig om te zien hoe we in een korte tijd een leeg plein vol en swingend kunnen krijgen. Dit geeft een kick, komt dat allen zien.

Petra van Bussel

Petra van Bussel Ik ben Petra en al ongeveer zes jaar tamborimspeelster bij Aventurado.Het zit in mijn familie{vader Peer moeder Corry en broer Paul,oud Aventuradolid nu actief bij Os Malandros}en kan dus niet anders dan ook deze muziek een warm hart toedragen!Ik vind het een superclubke en ik hoop er nog lang deel aan te kunnen nemen.Het is een heerlijke ontspanning naast een gezin met twee opgroeiende meiden.Ik hou van feestjes en muziek dus ik zit hier prima op mijn plek!

Anky van Dalen

Anky van Dalen Hoi ik ben Anky en vanaf september 2007 lid.
Ik ben via Sylvia bij de band gekomen nadat ik al jaren weer iets in de muziek wilde gaan doen.
Het is gewoon hartstikke gezellig en keileuk om in de band te spelen. Je wordt er helemaal vrolijk van.
Ik heb heel veel zin in de komende (eerste) optredens.

Eric Holthausen

Eric Holthausen Lets get ready to rumble!!!!!!

Patricia het Hof

Patricia het Hof Ik ben er van af 1996 bij mijn eerste optreden was in kasteel heeze ik danste toen bij aventurado na enkele jaren bij ik bij de band gegaan op de surdo dat heb ik een paar jaar samen met mijn maat hans gespeeld na de operatie aan beide benen kan ik geen surdo meer spelen en ben ik over gegaan op de tamborim ik kan het niet opgeven het zit me gewoon in het bloed en heb er nog steeds na al die jaren veel plezier in

Helene Derhaag

Helene Derhaag Hoi, ik ben Hélène en terug van weggeweest. Van 1999 tot 2004 ben ik lid geweest van Aventurado en 10 jaar later begon het weer te kriebelen. Het is ontzettend leuk om met zijn allen muziek te maken en ik ben blij dat ik weer terug ben bij deze gezellige club!

Antoine de Visser

Antoine de Visser Hallo! Mijn naam is Antoine de Visser. Ben eind 2014 bij aventurado gekomen. Ik speel op de Surdo. Ik heb er zin in! Samba groeten!!

Sylvia de Visser

Sylvia de Visser Hallo allemaal! Ik ben Sylvia. Ik zit bij de band sinds november 2005. Meegenomen door Petra en sindsdien is het mijn allesie! Ik vind muziek maken helemaal geweldig en hoop het nog lang te kunnen doen. Tot trommels!

Christine Ketelaars

Christine Ketelaars Ik ben bij Aventurado sinds september 2013 en kijk sindsdien uit naar ieder optreden. Tis altijd feest als Aventurado is geweest

Marc Maas

Marc Maas Hallo! Mijn naam is Marc Maas en ik ben 32 jaar oud. Ik ben verzot geraakt op percussie door de vele optredens die ik in Eindhoven heb gezien, onder andere met carnaval. Daarom heb ik me sinds begin december 2009 aangesloten bij Aventurado. Ik speel de Surdo Reposta en Repenique en geef leiding aan de band. Het is geweldig om met Aventurado mensen in beweging te krijgen!

Anja van Weele ERELID

Anja van Weele ERELID Ik ben anja van weele en al van het begin bij aventurado ik ben begonnen op de agogo maar speel al een hele tijd met veel plezier op de tambourim, we hebben een heel gezellig clubje, ik hoop nog een hele tijd bij aventurado te blijven want muziek maken is niet aan leeftijd gebonden.

Angela Dijkstra

Angela Dijkstra Ik ben Angela en vanaf 2008 bij Aventurado. Ik speel op de tamborine. Echt super leuk met z'n allen muziek maken. Ik kijk er altijd naar uit!

Ron van Steenis

Ron van Steenis Vamos rolar os tambores e continuar a tocar; Let's roll the drums and keep playing

Mario van Ansem

Mario van Ansem Hey, Ik ben Mario en ben halverwege 2015 lid van Aventurado geworden. Lekker met de stokken op de snaire in de weer gaan met samba ritmes is erg leuk om te doen. Leuke mensen , leuke sfeer en leuke swingende muziek.

Gerdie Markus

Gerdie Markus Hoi allemaal,

Heb er weer zin in...:-)

Astrid Lathouwers

Astrid Lathouwers Hallo! Mijn naam is Astrid en sinds kort speel ik bij Aventurado en speel de agogo. Ik vind het super leuk om muziek te maken met deze gezellige club!

Eugene Koelemans

Eugene Koelemans Ik ben Eug en sinds paar maanden lid en het is geweldig om samen muziek te maken.

Rene van Heijnsbergen

Rene van Heijnsbergen ben sinds kort lid van deze leuke en gezellige sambaband. Ik speel de snairdrum. Lekker trommelen is een mooie uitlaatklep en dat doe ik dan ook met heel veel plezier. Ik hou van de muziek omdat die altijd vrolijkheid brengt. Je kunt gewoon niet stil blijven staan. Het is gewoon kei leuk om het sambavirus onder de mensen te verspreiden.

Peter Plat

Peter Plat Hoi, Mijn naam is Peter Plat. Ik speel al diverse jaren surdo. Ben door Antoine de Visser gevraagd om een keer te komen kijken en mee te spelen. Een geweldige club mensen. Ben nu lid sinds maart 2016

Vind ons ook op...

Facebook   Youtube kanaal   Twitter   Contact opnemen via email

Uit het album...


Willekeurig lid