LID WORDEN?

Zin in Samba? Aventurado heeft regelmatig ruimte voor nieuwe aanwas!
In onze ‘Bateria’ komt er regelmatig een plekje vrij voor nieuwe aanwas. Ben jij aangestoken door het sambavirus omdat je ergens Samba Percussie hebt ervaren? Of maak je al muziek, maar wil je eens wat anders? Meld je dan aan om te komen kijken bij één van onze repetities!

Nu horen wij je al denken: ‘Maar ik heb helemaal geen ervaring met percussie, hoe ga ik dit dan ooit leren?’. Eerlijk? Dat gold voor de meesten van ons toen ze startten bij Aventurado. Ervaring met slagwerk is natuurlijk wel een pré maar geen eis.

Wat verwachten we wél?

Enthousiasme (voor ritme/slagwerk)

Ritme zit in je genen. Als je een goed stukje muziek hoort heb je continue de neiging mee te zingen, neuriën, tikken, huppen of fluiten, gewoon omdat je dat niet kan laten. Have a look at casino bonus codes. Als je dan muziek maakt bij Aventurado gaan we dat ook terug zien in je spel, zodat het publiek jouw enthousiasme zal voelen.

Initiatief en de wil om te leren

Je wilt graag weten hoe dingen in elkaar zitten, neemt het initiatief als je iets niet begrijpt en wacht niet af. Waarom? Als je start bij Aventurado kom je niet in een klasje en je krijgt geen cursus ofzo…
Hoe dan wel? Je gaat direct mee repeteren en start door af te kijken bij je collega percussionisten. Dat kan voelen als ‘in het diepe gegooid worden’, maar uit ervaring blijkt ‘doen’ de beste manier om te leren. Uiteraard bieden we ook hulp en lesmateriaal om je zo snel mogelijk klaar te stomen, maar jij pakt zelf het initiatief om daar gebruik van te maken.

Humor

Je neemt het leven en jezelf niet te serieus en je houdt van een grapje. Je hebt geen moeite om je in een groep te mengen. Ook al treden we met Aventurado op een professionele manier op, we doen het allemaal ‘voor de hobby’ en we zijn bovenal een gezellige groep vrienden. En gelachen wordt er!

Nog steeds enthousiast? Vul dan het formulier in!