WIE ZIJN WIJ?

Wij spelen spetterende Braziliaanse Samba Percussie, geïnspireerd door de originele ritmes uit Brazilië, aangevuld met eigen arrangementen. Plezier en afwisseling in muziek en gezelligheid staan bij ons voorop.

Wij spelen tientallen keren per jaar voor publiek. Niet alleen op straat bij diverse evenementen, maar ook tijdens verschillende sportwedstrijden, bedrijfsfeesten, bruiloften, kermissen, braderieën, optochten, goede doelen en multiculturele festiviteiten laten onze muzikanten zien wat zij verstaan onder opzwepende Braziliaanse muziek! Het enthousiasme van de band, in combinatie met de super swingende muziek, brengt iedereen in beweging.

Naast de optredens wordt er wekelijks gerepeteerd. Op deze avonden kunnen we lekker spelen en samen werken aan steeds betere techniek en professionaliteit. Take a look at casino bonus codes. Ruimte voor elkaar om te groeien, gezelligheid, passie voor het spel, maar vooral ook: lol hebben!

En waar staat ‘Bateria’ dan voor? Bateria is de benaming van een drumband op een Braziliaanse Sambaschool. Lees meer over onze muziek en de rijke Braziliaanse Samba historie.