Wij zijn Aventurado!

Wij zetten íeder festijn in beweging.

WIE ZIJN WIJ?

‘Aventurado’ betekent gewaagd, avontuurlijk. En dat is nou precies wat ons kenmerkt. Als één van de langst bestaande sambabands in Nederland, opgericht in 1990 vanuit de carnavalsscene in Eindhoven, heeft onze band zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een swingende groep muzikanten met een uniek geluid.
Aventurado Laat Je Bewégen!

<< Bekijk de impressie van Carnaval 2020

#jekuntnietstilblijvenstaan

Onze muziek

De Samba Percussie van Aventurado is ontleend aan de rijke Braziliaans-Afrikaanse Samba historie. Wij spelen spetterende sambamuziek, geïnspireerd door de originele ritmes uit Brazilië, aangevuld met eigen arrangementen.

Boek ons

Aventurado staat garant voor een flinke oppepper van elk feest of evenement. Wij zorgen op een ontspannen, gezellige, ongedwongen manier, voor de muzikale omlijsting van diverse evenementen zoals sportwedstrijden, bedrijfsfeesten, bruiloften, kermissen, braderieën, optochten, goede doelen en multiculturele festiviteiten.

Wil je eens wat anders en ben je op zoek naar een swingende sambaband om wat leven in de brouwerij te brengen, dan ben je bij Aventurado zeker weten aan het juiste adres. Wij maken graag van iedere gelegenheid een spektakel!

Nieuwsgierig geworden? Bel onderstaand nummer of vul het formulier in. Liever emailen? Dat kan ook. Wij nemen dan contact op om te bespreken hoe we úw festijn laten bewegen!

 

Tel: 06-1043 9075

Mail: info@aventurado.nl 


Agenda

Aventurado speelt tientallen keren per jaar. Niet alleen op straat bij diverse evenementen, maar ook tijdens verschillende sportwedstrijden, bedrijfsfeesten, bruiloften, kermissen, braderieën, optochten, goede doelen en multiculturele festiviteiten laten onze muzikanten zien wat zij verstaan onder opzwepende Braziliaanse muziek! Bekijk hier waar je ons binnenkort kan vinden.

Media

Benieuwd naar foto’s en video’s van Aventurado in actie? In onderstaande albums kun je foto’s en video’s bekijken van diverse optredens.

Lid worden?

Zin in Samba?

Aventurado heeft regelmatig ruimte voor nieuwe aanwas!